Welkom bij Centrum Huisartsen


button patient wordenCentrum Huisartsen biedt een compleet en samenhangend pakket aan diensten door intensieve samenwerking met verschillende hulpverleners vanuit één locatie. Wij werken vanuit een gezamenlijk dossier, waardoor optimale samenwerking mogelijk is. U kunt zich inschrijven bij een van de vijf huisartsen die elk een eigen team hebben. Wij werken samen met Star-Mdc, Fysiotherapie, Diëtiste, Maatschappelijk werk en Apotheek Centrum. Ook kunt u zich bij ons laten vaccineren voor uw buitenlandse reis.

Patiënt worden? Wij nemen nog nieuwe patiënten aan. U kunt zich aanmelden via de website via de link 'patiënt worden' (zie hierboven). Uiteraard kunt u ook langskomen in de praktijk om u in te laten schrijven. 

Behalve zorg bij klachten richten wij ons op preventie. Wij nodigen onze patiënten op basis van hun leeftijd uit voor inventarisatie van het risico op ziektes van hart en bloedvaten.

Patiëntenportaal   Maak hier een account aan

 herhaalrecepten  

Herhaalrecepten

  afspraak via internet  

Webafspraak

   econsult  

eConsult

 

 Volg onze praktijk ook op:  

Wat zegt mijn polis.nl

Vraagt u zich ook af of de zorg die u krijgt wel vergoed wordt? Uw huisarts weet niet hoe u verzekerd bent, maar vindt het wel belangrijk dat u goed op de hoogte bent. Op deze website leest u hoe u kunt uitzoeken of uw zorgkosten vergoed worden www.watzegtmijnpolis.nl

Gegevensuitwisseling 2013

Vanaf 1 januari zijn de wettelijke voorschriften veranderd en mogen apotheken en huisartsen geen gegevens meer uitwisselen zonder nadrukkelijke toestemmming van de patiënt. Dit geld ook voor gegevensuitwisseling met de huisartsenpost. Wij vinden dat u hierdoor risico's loopt op verkeerde medicatie.

vzvzGeef dus uw toestemming of afwijzing door via  VZVZ.nl

 Bekijk ook dit filmpje (7:40 min) met meer uitleg.

 

 

 

We maken gebruik van cookies op deze website zodat we u beter van dienst kunnen zijn met onze services.